Haluaisitko meille töihin kehittämään yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän kiinteistöomaisuuttaan? Meillä on käyttöä innokkaille rakentamisen ammattilaisille.

20.10.2022 Haemme LVI-asiantuntijaa, Seinäjoki / Vaasa ›

Ota yhteyttä, niin katsotaan, onko paikkasi meillä!

Inmeco Oy Rakennuskonsultit on vanhin viimeisistä itsenäisistä rakentamisen asiantuntijatehtäviä tarjoavista yrityksistä Jyväskylässä. Toimintaamme on Jyväskylän lisäksi Seinäjoella.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alta. Jos juuri nyt ei satu olemaan mielestä pestiä tarjolla, laita ihmeessä silti meille tietoa itsestäsi vastaisen varalle.

Ota yhteyttä:

Pasi Korhonen

0400 643 892

Haemme Jyväskylään tai Seinäjoelle Sähköasiantuntijaa, koulutustaustasi on sähkövoima teknikko tai insinööri (AMK tai ilman) sinulla on jonkin verran alasta kokemusta ja haluat oppia uutta alalta (mm. sähköautojen lataus, aurinkovoimalat ja muut vaihtoehtoiset energiantuottojärjestelmät) unohtamatta päivittäistä valvontaa työmailla

Vaasaan haemme rakennuspuolen osaajaa Rkm, RI tai DI, haluat laajentaa toimintaamme ja etsiä myös uusia asiakkaita nykyisiä unohtamatta eduksi katsotaan Ruotsin kielen taito.