Rakennuttamisen toimialalla ei meille ole vierasta mikään tehtävä. Meiltä saat rakennuttamisen koko kaareen, tarveselvityksen käynnistämisestä rakennuttajapalvelut kaavoitusprosessin ja tontin hankinnan kautta valvontaan ja valmiin rakennuksen luovuttamiseen asti. Ja autamme mielellämme vielä sen jälkeenkin.

Rakennuttaminen

Pätevä hankeohjauksemme luo tehokkaat puitteet rakennutusprojekteille. Pysymme tietoisina toimijoiden työnkuluista, ja otamme vankasti huomioon rakennusten käyttötarkoituksen tuomat vaatimukset. Rakennuttajillamme on vahva RAP-pätevyys (FISE).

Huolelliset päätökset ja joustava yhteistyö rakennusvalvonnan ja viranomaisten kanssa turvaavat projektin onnistumisen. Varmistamme tehokkaan rakennuttamisprosessin ja pidämme tilaajamme puolia.

Hankekehitys

Hankekehityksessä aluillaan oleva idea työstetään rakennushankkeen toteutussuunnitelmaksi. Määritämme suunnitelmalle suuret linjat ja arvioimme parhaan ratkaisun hankkeelle.

Suunnitelman hahmottuessa selvitämme tarvittavat taustatiedot tulevalle rakennusprojektille. Huolehdimme kustannusarviosta sekä kaava- ja rakennettavuusselvityksistä. Mikäli hankkeen suunnitelmat toteutuvat, autamme mielellämme myös rakennutusvaiheessa.

Teemme hankekehitystä yksityisasiakkaille, aluekehityshankkeille, rakennuttajien yhteishankkeille ja yksittäisiä kiinteistöjä varten. Kehitysprojekti voi myös kartoittaa tietyn maa-alueen tuottoisia hyödyntämismahdollisuuksia.

Hankesuunnittelu

Uudisrakentaminen tai rakennuksen korjausprojekti on viisasta aloittaa hankesuunnittelulla, joka luo suuntaviivat tarvittaville toimenpiteille. Meiltä saat halutessasi sekä suunnittelu- että toteutuspuolen samalla kertaa.

Kiinteistökehitys ja projektinjohto

Kauttamme saat apua myös kiinteistökehityksen tehtäviin. Tarjoamme kiinteistön käyttötarkoituksen vaihtoon ammattimaista muutossuunnittelua ja toteutusta. Palveluihimme sisältyy kustannuslaskenta, vuokralaisen hankinta, sekä yhteydenpito kaikkien projektille olennaisten tahojen kanssa.

Tarjoamme kokeneiden työmaamestarien ja -insinöörien asiantuntevia projektinjohtopalveluita. Selvitämme kaikki työmaan pulmat puolestasi, varmistamme kustannusten ja aikataulun hallinnan sekä pidämme asiakkaamme ajan tasalla kaikista mukana olevista osapuolista ja päätöksistä.

Erikoisosaamistamme ovat riskienhallinta peruskorjauksissa ja erityisjärjestelyt, kuten tuotantolaitoksille suunnatut ratkaisut.

Rakennuttamisen ja rakentamisen pitkän linjan asiantuntijana ymmärrämme, mitä rakennukselta vaaditaan sen käyttötarkoitus ja ympäristö huomioiden. Rakennusvalvonta ja -viranomaiset ovat meille arvokkaita yhteistyökumppaneita, eivät vastustajia tai kilpailijoita.

Soita asiantuntijallemme

Katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa teitä.

Jyväskylä

Riku Viitakangas
040 827 0993

Seinäjoki

Jyrki Hööpakka
040 667 3928

Vaasa

Oskari Itälaakso
040 749 9858