Meiltä saat rakennuttamisen koko kaareen, tarveselvityksen käynnistämisestä rakennuttajapalvelut kaavoitusprosessin ja tontin hankinnan kautta valvontaan ja valmiin rakennuksen luovuttamiseen asti.

Rakennuttaminen

Rakennuttamisessa ja rakentamisen asiantuntijapalveluissa haetaan yhdessä tilaajan kanssa hänelle parhaiten soveltuva toimintamalli. Tärkeä osa rakennuttamisprosessia on asiakkaan ja toimijan toiminnan ymmärtäminen.

Hankekehitys

Hankekehitykselle on tarvetta silloin, kun alustava ajatus rakennushankkeesta on olemassa, mutta se vaatii vielä hahmottelua toteuttamisen osalta. Me tulemme jo tässä kohtaa apuun miettimään toteutusmahdollisuuksia yhdessä asiakkaan kanssa.

Kiinteistökehitys

Vanhoille kiinteistöille etsimme uusia, tämän päivän tarpeita palvelevia käyttötarkoituksia kiinteistökehityksen kautta. Me autamme siinä muutossuunnittelusta toteutukseen asti.

Projektinjohtopalvelut

Inmecolta saat käyttöösi erinomaisen asiantuntevan työmaaorganisaation ja yhden vastuullisen tahon, jonka kanssa hoidat kaikki hankkeeseen liittyvät asiat, kysymykset ja ongelmat.

Rakennuttajapalvelut 33 vuoden kokemuksella

Rakennuttamisen ja rakentamisen pitkän linjan asiantuntijana ymmärrämme, mitä rakennukselta vaaditaan sen käyttötarkoitus ja ympäristö huomioiden. Rakennusvalvonta ja -viranomaiset ovat meille arvokkaita yhteistyökumppaneita, eivät vastustajia tai kilpailijoita.

Soita asiantuntijallemme

Katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa teitä.