Kun me hoidamme työmaan ja talotekniikan valvonnan, olemme konkreettisesti työmaalla emmekä pelkästään täyttele papereita. Jos huomaamme ongelmia, otamme niihin aidosti kantaa.

Työmaavalvonta

Tarjoamme asiakkaillemme työmaavalvontaa joko osana rakennuttamispalvelua tai erillisenä työnä. Valvonta tehdään aina sillä tasolla, että kehtaamme tunnustaa olleemme kohteessa, ei pelkästään paperilla.

LVIA-valvonta

Teemme lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja automaatiojärjestelmien toteutuksen valvontaa erilaisissa kohteissa liikekiinteistöistä pientaloihin.

Sähkövalvonta

Tarjoamme sähkövalvontapalvelua erilaisiin uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Varmistamme hankkeesi toteutumisen laadultaan virheettömänä ja määräysten mukaisena, mutta silti mutkattoman rennosti toimien.

Kosteudenhallinta

Voimme toimia rakennushankkeissa kosteudenhallintakoordinaattorina, jonka tehtävä on ohjata ja valvoa kosteudenhallintaan liittyvien toimenpiteiden toteutusta.

Huolellista ja ammattitaitoista valvontaa monenlaisissa kohteissa

Meille valvonta ei ole vain muodollisuus. Oltiin sitten liike- tai toimistotiloissa, teollisuuden kohteissa tai asuinkiinteistössä, teemme jokaiseen valvontaprojektiin yksityiskohtaisen valvontasuunnitelman ja sitä noudatetaan tarkasti. Valvojina toimivat aina kohteeseen sopivimmat henkilömme.

Soita asiantuntijallemme

Katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa teitä.