Rakennuttamisen ja rakentamisen pitkän linjan asiantuntijana ymmärrämme, mitä rakennukselta vaaditaan sen käyttötarkoitus ja ympäristö huomioiden. Rakennusvalvonta ja -viranomaiset ovat meille arvokkaita yhteistyökumppaneita, eivät vastustajia tai kilpailijoita.

Monialaisuus on vahvuutemme

Työllistämme ylpeänä 17 pätevää ammattilaista, joilla on vahva osaaminen rakennustyömaan paikallisvalvonnan alalla. Rakennuttajatiimimme omaa vankat RAP-pätevyydet (FISE), mikä kertoo sitoutumisestamme korkeaan ammattitaitoon.

Monialaisuus on meille voimavara, ja kehitämme jatkuvasti taitojamme sekä omalla alallamme että sen rajojen ulkopuolella. Panostamme myös henkilökohtaiseen kohtaamiseen, sillä haluamme rakentaa vahvoja suhteita asiakkaisiimme.

Työmme ydin on laadussa ja huolellisuudessa kaikissa tehtävissämme, ja olemme sitoutuneet varmistamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen jokaisessa hankkeessa. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että olemme aina heidän puolellaan.

Meillä järki on mukana rakennuttamisprosessissa

Pätevä hankeohjauksemme luo tehokkaat puitteet rakennutusprojekteille. Pysymme tietoisina toimijoiden työnkuluista, ja otamme vankasti huomioon rakennusten käyttötarkoituksen tuomat vaatimukset. Rakennuttajillamme on vahva RAP-pätevyys (FISE).

Huolelliset päätökset ja joustava yhteistyö rakennusvalvonnan ja viranomaisten kanssa turvaavat projektin onnistumisen. Varmistamme tehokkaan rakennuttamisprosessin ja pidämme aina tilaajamme puolia.

Joustavaa yhteistyötä

Pidämme rakennusvalvontaa ja viranomaisia yhteistyökumppaneinamme, emme vastustajina.

Rakennuttamisessa ja rakentamisen asiantuntijapalveluissa haetaan yhdessä tilaajan kanssa hänelle parhaiten soveltuva toimintamalli. Kaikkea ei aina tarvitse tehdä pitkän kaavan mukaan, jos valittavana on tehokkaampikin ratkaisu.

Soita asiantuntijallemme

Katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa teitä.

Jyväskylä

Riku Viitakangas
040 827 0993

Seinäjoki

Jyrki Hööpakka
040 667 3928

Vaasa

Oskari Itälaakso
040 749 9858