Rakentamisen suunnittelupalvelut, hankesuunnittelu sekä ja muutossuunnittelu kuuluvat olennaisena osana työkalupakkiimme. Lisäksi saat meiltä myös digitointipalvelut ja SiteSight-kuvauspalvelut.

Suunnittelusta kaikki lähtee

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – se pätee enemmän kuin hyvin rakentamisessa. Meiltä saat rakentamishankkeisiisi huolella tehdyt suunnitelmat, joiden pohjalta on selkeää edetä. Kanssamme toimiessa asiat eivät jää pelkän suunnittelun tasolle, sillä olemme rivakoita viemään niitä myös eteenpäin.

Ammattitaidolla tehty rakennussuunnittelu on pitävä pohja onnistuneelle rakennushankkeelle, ja sama pitää paikkansa myös tilamuutossuunnittelussa. Myös kustannusten arvioinnissa niistä on iso apu.

Lämpökuvaus on hyödyllinen rakennuksen tutkimusmuoto. Yhdistettynä tiiveysmittaukseen lämpökuvauksella saadaan hankituksi tärkeää tietoa rakennuksen tai rakenteiden tiiveydestä ja lämpöoloista.

Oikein tehdyn tiiveysmittauksen avulla on mahdollista saada aikaan merkittäviä vaikutuksia sisäilman laatuun ja energiankulutukseen. Meiltä löydät VTT:n sertifioimat tiiveysmittauksen ammattilaiset.

Työmaa-alueen rakennusaikainen dokumentointi drone-kuvauksella. Kiinteistöjen tarkastuspalvelut ja korjaustarpeiden arviointi katoilla ja muissa vaikeissa paikoissa.

Tarjoamme asiakkaillemme digitointipalvelua Jyväskylässä ja Seinäjoella. Toimita aineistosi meille PDF:nä tai paperikopiona, niin muutamme kuvat suunnitteluohjelmiin sopivaan DWG-muotoon.

Rakennuttamisen ja rakentamisen pitkän linjan asiantuntijana ymmärrämme, mitä rakennukselta vaaditaan sen käyttötarkoitus ja ympäristö huomioiden. Rakennusvalvonta ja -viranomaiset ovat meille arvokkaita yhteistyökumppaneita, eivät vastustajia tai kilpailijoita.

Soita asiantuntijallemme

Katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa teitä.

Jyväskylä

Riku Raitava
040 827 0993

Seinäjoki

Jyrki Hööpakka
040 667 3928

Vaasa

Oskari Itälaakso
040 749 9858