CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Global Workplace Solutions (GWS) on CBRE:n osasto, joka tukee kaiken kokoisia kiinteistönomistajia kiinteistönhallinnan, kiinteistöylläpidon, projektinhallinnan, konsultoinnin ja tapahtumapalveluiden avulla.

Asiakkaaksi suositusten perusteella

”Päädyimme käyttämään Inmecon palveluita aiemmin tehdyn esittelyn sekä jyväskyläläisen kollegan suosittelun myötä. Inmecon Pohjanmaalla aiemmin toteuttama projekti oli jäänyt mieleen ja esittelemässä käynyt valvojakin vaikutti oikein pätevältä kaverilta”, kertoo CBRE:n Technical Manager Mikko Vanhala.

Ammattitaitoista valvontaa paikallisesti

Keväällä 2020 alkaneessa miljoonahankkeessa rakennettiin uusia toimitiloja Seinäjoelle. Inmecon tehtävänä on ollut sähkövalvonta, LVI-valvonta sekä koko rakennusvalvonta.

”Kaikki on mennyt valvonnan puolesta tosi hyvin – ei yhtään mitään moittimista. Inmeco on hoitanut oman roolinsa hyvin. Käyttäisin heitä myös jatkossa”, Vanhala kiittelee.

Tilaajan puolella

Henkilökemiat ovat toimineet hyvin. Valvonta on ollut ammattitaitoista. Kun tilaaja toimii kauempana, on rakennusvalvojan rooli paikallisena toimijana hankkeessa erityisen tärkeä.

”Olemme tulleet hyvin juttuun ja kaverit ovat pitäneet sanansa. Hyvälle tuntuu etenkin se, että pidetään tilaajan puolta.”

”Inmeco on hoitanut oman ruutunsa mallikkaasti – valvonta on suorittanut oman roolinsa hankkeessa hyvin ja projektista tuli tyylikäs”, Vanhala vielä summaa.