Rinta-Joupin Autoliike Oy on suomalainen koko kansan autokauppaketju, joka myy, ostaa ja huoltaa ajoneuvoja. Lähes 70 vuotta toiminut autoliike toimii kattavasti ympäri Suomen 24 toimipisteessä.

”Olen itse tehnyt Inmecon kanssa jo pitkään yhteistyötä. Yrityksemme on ollut Inmecon asiakas vielä pidempään. Yhteistyö on alkanut jo ennen kuin olen itse tullut yrityksen palvelukseen 15 vuotta sitten.” Näin kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen kiinteistöjohtaja Eeva Puska.

Paljon on saatu aikaan vuosien varrella

Projekteja on vuosien mittaan karttunut kaikenlaisia – isoja ja pieniä. Tehtävät ovat olleet kattavasti kaikkea rakennuskonsultoinneista isompiin rakennushankkeisin saakka.

”Olemme tehneet niin paljon kaikkea yhdessä, että voitaisiin kyllä puhua yhteistyökumppanuudesta ennemmin kuin asiakkuudesta”, Puska sanoo.

Pitkästä yhteistyöstä sujuva kumppanuus

Vuosien kumppanuus on hionut pois turhat asiat keskinäisestä toiminnasta.

”Yhteistyö on hyvin sujuvaa. Koska olemme jo vuosia olleet kumppanuuden tasolla, niin toiminnassa on läheinen sävy. Tunnemme toisemme ja tiedämme, miten molemmissa yrityksissä asioita hoidetaan”, kuvailee Puska yhteistyötä Inmecon kanssa. ”Usein tuntuu, että asiat ymmärretään jo puolesta sanasta.”