Rakentamisen suunnittelupalvelut, hankesuunnittelu sekä rakennus- ja muutossuunnittelu, kuuluvat olennaisena osana työkalupakkiimme. Käytännöllisenä lisänä saat meiltä myös digitointipalvelut.

Hankesuunnittelu

Uudisrakentaminen tai rakennuksen korjausprojekti on viisasta aloittaa hankesuunnittelulla, joka luo suuntaviivat tarvittaville toimenpiteille. Meiltä saat halutessasi sekä suunnittelu- että toteutuspuolen samalla kertaa.

SiteSight-kuvauspalvelu

SiteSightilla saat käyttöösi 360°-kuvaa esimerkiksi rakennus- tai remontointikohteesta. Virtuaalinen kopio kohteesta ladataan pilvipalveluun, jossa pystyt tarkastelemaan koko kohdetta etänä niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Rakennus- ja muutossuunnittelu

Ammattitaidolla tehty rakennussuunnittelu on pitävä pohja onnistuneelle rakennushankkeelle, ja sama pitää paikkansa myös muutossuunnittelussa. Myös kustannusten arvioinnissa niistä on iso apu.

Digitointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme digitointipalvelua Jyväskylässä ja Seinäjoella. Toimita aineistosi meille PDF:nä tai paperikopiona, niin muutamme kuvat suunnitteluohjelmiin sopivaan DWG-muotoon.

Suunnittelusta kaikki lähtee

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – se pätee enemmän kuin hyvin rakentamisessa. Meiltä saat rakentamishankkeisiisi huolella tehdyt suunnitelmat, joiden pohjalta on selkeää edetä. Kanssamme toimiessa asiat eivät jää pelkän suunnittelun tasolle, sillä olemme rivakoita viemään niitä myös eteenpäin.

Soita asiantuntijallemme

Katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa teitä.