Rakennuttamisen toimialalla ei meille ole vierasta mikään tehtävä. Hoidamme kaiken tarveselvityksen käynnistämisestä, kaavoitusprosessin ja tontin hankinnan kautta aina valmiin rakennuksen luovuttamiseen asti, ja autamme mielellämme vielä sen jälkeenkin.

Meillä järki on mukana rakennuttamisprosessissa

Tärkeänä osana rakennuttamisprosessia on asiakkaan ja toimijan toiminnan ymmärtäminen. On tärkeätä ymmärtää, mitä vaaditaan rakennukselta, johon sijoittuu esimerkiksi päiväkoti tai jonne autokaupan voi sijoittaa.

Hankeohjaus ei ole pelkästään urakoitsijan paimentamista, vaan sillä luodaan puitteet koko tilaajan rakennushankkeelle. Välillä on myös osattava keskeyttää hanke, jos rupeaa näyttämään siltä, että siinä haaskataan tilaajan rahaa ja aikaa. Neliskanttisen palikan kyllä saa pyöreään reikään, mutta onko siinä järkeä?

Joustavaa yhteistyötä

Pidämme rakennusvalvontaa ja viranomaisia yhteistyökumppaneinamme, emme vastustajina.

Rakennuttamisessa ja rakentamisen asiantuntijapalveluissa haetaan yhdessä tilaajan kanssa hänelle parhaiten soveltuva toimintamalli. Kaikkea ei aina tarvitse tehdä pitkän kaavan mukaan, jos valittavana on tehokkaampikin ratkaisu.

”Elämässä pitää olla haasteita ja haaveita.”

Rakennuttamisessa Pasilla ja Sarilla on RAP-pätevyys (FISE).