Inmeco Oy Rakennuskonsultit on Jyväskylässä vuonna 1987 perustettu rakentamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Olemme suomalaisen Solwers Oyj:n omistuksessa oleva yhtiö.

Monialaisuus on vahvuutemme

Toimistomme henkilöstön keski-ikä on 45 ja ikääntymään päin. Olemme tosin viime aikoina rekrytoineet hieman nuorempaa väkeä, ettemme ihan putoaisi kehityksestä asiakkaidemme nuorentuessa.

Henkilöstön vahvuus on nykyisellään 17 henkeä, tasa-arvoisuuden ainakin teoriassa täyttyessä (naisia on 5, tilanne on tasoittunut). Olemme aina halunneet panostaa henkilökohtaiseen kohtaamiseen ja haluamme toimia siten, että meidät tilataan uudestaankin töihin.

Vaikka olemme hieman jo ikääntyneet, emme vierasta uuden oppimista ja kehittymistä omalla alalla ja hieman alan ulkopuolella. Mielestämme monialaisuus ei ole rajoite vaan kehittymisen yksi edellytys.

”Sinä päivänä, kun tuntee osaavansa kaiken, on parempi jättää avaimet pöydälle ja painaa ovi kiinni perässään.”

Mitä olemme saaneet aikaan?

Aitasta palvelutaloon, leikkipihasta oppilaitokseen – pieninkään projekti ei ole meille liian vähäpätöinen ja ilolla tartumme isoimpiinkin haasteisiin. Olemme olleet tekemässä esimerkiksi lukuisia Alvar Aallon suunnittelemien, nykyisin suojeltujen rakennusten peruskorjauksia.