SiteSight on Inmecon palvelu, jolla saa käyttöösi 360°-kuvaa esimerkiksi rakennus- tai remontointikohteesta. Virtuaalinen kopio kohteesta ladataan pilvipalveluun, jossa pystyt tarkastelemaan koko kohdetta etänä niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

360°-kuvaamiselle on mittavasti käyttökohteita

Inmecon asiantuntija käy kuvaamassa kohteen 360°-kameralla, ja kuvista tehtävää mallia pystyy hyödyntämään muun muassa:

  • rakennus- ja hankesuunnittelussa
  • urakkalaskennan tukitietona
  • etänä tehtäviin kohde-esittelyihin ja katselmuksiin
  • rakentamisen aikaisessa dokumentoinnissa ja laadunvarmistuksessa
  • myytävien ja vuokrattavien kohteiden esittelyssä
  • kiinteistöjohtamisen tukena
  • vauriokohteiden dokumentoimisessa esim. tulipalon jälkeen.

Palvelu soveltuu urakoitsijoiden ja rakennuttajien lisäksi erinomaisesti myös muun muassa vakuutusyhtiöille ja isännöitsijöille tilanteissa, joissa kohteessa käyminen ei ole mahdollista tai kannattavaa. Inmecon asiantuntijat osaavat kuvata kohteesta juuri olennaiset asiat ja tietävät asiakkaan kannalta, mitä mallissa on syytä näkyä.

Saat mallin käyttöösi nopeasti ja tietoturvallisesti

Virtuaalimallista voi tarvittaessa ottaa esimerkiksi suuntaa antavia mittoja ja tarkastella eri rakennusosien ja laitteiden sijainteja sekä suunnitella niiden avulla työmaa-aikaisia reittejä ja suojauksia. SiteSightilla on mahdollista saada 360°-kuvaa myös kohteen ulkopuolelta.

SiteSight toteutetaan tietoturvallisten pilvipalveluiden avulla, ja kaikki asiakkaan tiedot sijoitetaan salasanasuojauksen taaksen.

Voit saada virtuaalimallin käyttöösi verrattain nopealla aikataululla: esimerkiksi noin 20 asunnon kerrostalokohteen kuvaamiseen kuluu yksi työpäivä.

Lähettämällä meille sijainti- ja kohdetiedot ja esimerkiksi mittakaavassa olevat pohjakuvat, laskemme ripeästi sinulle tarjouksen kohteesi kuvaamisesta ja mallin tuottamisesta.

Lue lisää SiteSightista blogistamme »