Kun valitset Inmecon johtamaan rakennusprojektiasi, saat käyttöösi erinomaisen asiantuntevan työmaaorganisaation ja yhden vastuullisen tahon, jonka kanssa hoidat kaikki hankkeeseen liittyvät asiat, kysymykset ja ongelmat. Inmecon osaavan projektinjohdon avulla kustannukset pysyvät kurissa, aikataulu pitää, ja lopputulos saattaa jopa ylittää odotukset.

Kannamme vastuun koko rakennushankkeesta

Projektinjohtopalvelumme selkein etu on sen selkeys: tiedät aina kenen puoleen kääntyä hankkeeseen liittyen. Kaikki hankkeen sopimukset tehdään sinun nimissäsi, ja esimerkiksi aliurakoitsijoita koskevat päätökset tehdään yhteistyössä kanssasi. Näin olet kartalla kaikista osapuolista, jotka hankkeessa ovat mukana.

Inmeco toimii puolestaan hankkeen pääurakoitsijana ja hoitaa päätoteuttajan vastuut ja velvollisuudet. Niihin kuuluu vastaavan mestarin nimeäminen työmaalle, minkä lisäksi omista riveistämme löytyvät myös kokeneet työmaamestarit ja työmaainsinöörit. Kaikki hankkeessa työskentelevät tahot vastaavat työstään ja sen laadusta meille.

Kun me johdamme projektia yhdessä neuvotellulla palkkiolla, ja kaikki projektin laskut osoitetaan suoraan asiakkaalle, matkan varrelle ei mahdu ikäviä taloudellisia yllätyksiä. Yksittäisiä urakoita ei turhaan pilkota pienemmiksi paloiksi, eikä alihankkijoita palkata työmaalle ilman pätevää syytä – tai ilman, että tilaaja tietää siitä.

Riskit hallintaan

Inmecon projektinjohtopalvelu soveltuu monenlaisiin hankkeisiin, mutta suosittelemme sitä erityisesti jos hankkeen budjetti on suuri, siihen liittyy mahdollisia riskejä, tai jos hanke on pakko aloittaa puutteellisilla suunnitelmilla.

Pystymme laajalla asiantuntemuksellamme auttamaan riskienhallinnassa esimerkiksi tilanteessa, jossa peruskorjauksen yhteydessä ei ole varmuutta siitä mitä purkutöissä paljastuu, tai jos rakenteilla on tuotantolaitos joka vaatii toiminnan ja laitteiden mahtumisen puolesta erityisjärjestelyjä.

Inmecolle on myös luontevaa toimia kokonaisurakoitsijana tai ottaa ohjat hankkeesta, vaikka suunnitelmat eivät ole vielä valmiit. Suunnitteluosaamisemme avulla hankkeen suunnittelemista on mahdollista jatkaa sen toteuttamisen rinnalla.