Kesä meni syksy tuli ja kesällä meni myös pyörä, Alfred iski juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna toimiston pihassa ja vei Trumpan. Siihen loppui ajokausi sillä laitteella ja ilmeisesti lopullisesti.

Mielenkiintoista oli kun tässä joitakin viikkoja sitten soittelin poliisille ja kyselin josko olisi pyörästä havaintoja niin puhelimeen vastannut mielyttävä ääninen (lue nainen) kertoi, että ei ole havaintoja ja elokuun viides päivä luvaton käyttöönotto on muuttunut varkaudeksi Täh? Ilmeisesti rikoslaissa on sisäänajovaihe niin kuin ennen moottoriajoneuvoilla, että jos kuukauden kokeilee toisen omaisuutta niin se on vasta luvatonta käyttöä. Koskeeko tämä myös asuntoja, kesämökkejä, polkupyöriä ja ihmisiä? Eli jos lehdestä lukee, että asuntoon on murtauduttu, niin ennen sitä on ensin kuukausi vähän käytetty luvatta asuntoa tai siellä ollutta omaisuutta, tai jos on lehdessä uutinen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, niin ensin on kuukausi vähän luvatta kokeiltu miltä se tuntuu??? Perkele sanon minä. Pikkuisen minusta tuntuu, että peiliin saa katsella nuo ihmiset jotka hyyssää näitä taparikollisia, jotka käsittääkseni ovat suurin ryhmä näistä luvattomien käyttöönottojen ja muiden rikosten tekijöistä.

Enti vanhaan pistettiin nämä varkaat ja rattijuopot kiitoratoja kaivamaan tai teitä tekemään, nykyään annetaan vähän ehdonalaista ja silitetään päätä, että mene sinä vaan sinne uudestaan niitä autoja varastamaan tai muuta kriminaalia tekemään, tulet sitten talveksi lämpöiseen kolmelle aterialle ja saat purkaa sydäntäsi jollekkin sosiaalitädille tai vastaavalle. Että näin tällä kertaa.