Hieman uutena toimialana tarjoamme asiakkaillemme suunnittelu- ja digitointipalveluja. Palvelun mahdollistaa uusien osaavien henkilöiden rekrytointi ja suunnitteluohjelmistojemme päivitys.
Tarkoituksenamme on parantaa ns. yhden luukun palvelua jossa voimme etenkin taloyhtiöille, mutta myös muille, tarjota kokonaisuuksia mm. linjasaneerauksiin ja vastaaviin remontteihin.
Rekrytoinnissa on aina omat haasteensa, ei niinkään onnistuneessa henkilövalinnassa vaan siinä, että pystyy itse tarjoamaan työtä ja hyvän toimintaympäristön uusille työntekijöille.
Kuopion suunnalla olemme päässeet jo työnsyrjään kiinni hankkeiden muodossa, mutta sillä suunnalla lisää työtä tarvitaan.
Jotta osaisin luotsata toimistoamme uuteen kehittuvään ympäristöön ja vastata kasvun haasteisiin läksin mukaan yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto koulutukseen. Koulutus tapahtuu verkko-opiskeluna ja opiskelumuoto tukee myös oppimista verkkoympäristön käyttämiseen. Koulutukseen osallistuu 12 henkilöä ympäri Suomen ja eri aloilta, odotan mielenkiinnolla syntyviä keskusteluja tämän ryhmän kanssa.