Syksyn alkuun oli hieno uutinen jossa kerrottiin kuinka Suomen kuusi ”suurinta” kaupunkia ovat yhdessä rupeamassa ratkomaan julkisten rakennusten sisäilmaongelmia, koska ne ovat kuulemma yhteneväisesti ratkaistavissa (jos oikein ymmärsin radio uutisen), muistan joskus ennen vuotta 2010 käyneeni useammassa näistä ”suurista” kaupungeista ja he silloin naureskelivat kun Jyväskylässä on kuulemma niin paljon sisäilmaongelmaisia ja homeisia julkisia rakennuksia, heidän rakennuksensa olivat vain saavuttaneet tai ylittäneet peruskorjausiän ja niitä sen vuoksi korjattiin.

No tämän hetken tilanteen mukaan ei Jyväskylässä ole tällä hetkellä yhtään koulurakennusta joka toimisi väistötiloissa sisäilmaongelmien vuoksi.

Täällä Keskisessä Suomessa on mielestäni oltu edelläkävijöitä näissä asioissa ja suuri kiitos siitä kuuluu Hyvälle yhteistyölle jota ovat harjoittaneet niin kiinteistönomistaja, terveystarkastaja kuin myös tilojen käyttäjät. Myöskään ei saa unohtaa Korjausten tehneiden henkilöiden ja työnjohdon merkitystä näissä asioissa.

Hyvää syksyä ja yhteistyötä sisäilma-asioissa toivoen

Pasi K