Kiitos Jarille kun vinkkasit Dokumentista joka kertoi Pekka Hyysalon matkasta 2010 tapahtuneen vakavan onnettomuuden jälkeen. Suosittelen kaikille katsomaan ko. dokumentin ja miettimään tarinaa. Minua ainakin ko. tarina puhutteli monellakin tapaa ja yhtenä tärkeimpänä asiana jäi mieleen Pekan halu auttaa muita samankaltaiseen tilanteeseen joutuneita henkilöitä, perustamalla FightBack brändin.

Samanlaista tahdonvoimaa ja yritteliäisyyttä tarvitaan omassa työssämme ja yrittämisessä.

Mikäli haluaa tehdä itselle tärkeitä asioita, on sen saavuttamiseksi tehtävä työtä ja haluttava lopputulosta. Monesti työelämässä törmää tilanteisiin joissa mennään ”helpon perinteisillä” ajattelumalleilla (mitä tähän aikaa tuhlaamaan ja jos asiakas sen vielä maksaa) ja ei haluta ratkaista asioita huolella tai tarjota yhteistyökumppaneille vaihtoehtoisia ratkaisumalleja jotka saattavat aiheuttaa liikettä juuri noissa harmaissa aivosoluissa, päästään helpolla.

Tahdonvoimasta ja ajattelumallien haastajista on muitakin hyviä esimerkkejä ja aika monesti ne ovat johtaneet ko. henkilöiden tai yritysten jonkin asteiseen vaurastumiseen.

Haastankin nyt oman alamme ihmisiä hakemaan rakentamisen eri osa-alueille uusia ajatus- ja ratkaisumalleja niin energiankäytön kuin muidenkin rakentamiseen liittyvien mallien suhteen, ilmaston lämpeneminenkään tuskin poistaa rakentamisen tarvetta, vai mitä olette mieltä?

Tähän liittyen oletko kiinnostunut rakennuttamisen ja valvonnan haasteista ja ehkäpä uudesta toimintamallista alalla?? Meillä voisi olla sinulle tarjota töitä, peruskoulutuksena toivomme sinulla olevan Rakennus- tai Lvi-alan teknikon tai insinöörin tutkinto.

 

Syksyisin terveisin Pasi K

ps. laskettelukausi on avattu