Onnea sata-vuotiaalle SUOMELLE jonka historiassa INMECO on saanut olla 30 vuotta!!!

Tuona aikana yrityksemme henkilöstö on ollut rakentamassa ja jonkin verran myös purkamassa Suomalaisia rakennuksia, tehtyihin töihin on kuulunut niin savusaunoja, omakotitaloja, kerrostaloja, rivitaloja, kouluja, päiväkoteja, oppilaitoksia, teollisuuslaitoksia, varastotiloja, uimahalleja, toimistotiloja, hotelleja, katuja, parkkialueita, leikkipuistoja, valaistuksia, kevyenliikenteenväyliä, lähiliikunta-alueita ja paljon muuta. Mukana on ollut uudisrakennuksia, peruskorjauksia, laajennuksia, sisäilmakorjauksia, tason parannuksia, pieniä komeron lisäyksiä ilmanvaihdon parannuksia, kosteusvauriokorjauksia, toiminnallisia muutoksia yms.

KIITOS TÄSTÄ KUULUU ASIAKKAILLEMME, asiakkaidemme käyttäjille ja vuokralaisille sekä tietenkin osaavalle henkilökunnallemme

Kun paljon tekee, niin aina ei voi onnistua. Mutta virheistä pitää oppia ja opettaa myös muita, etteivät tee samoja virheitä kuin me.

Haluaisimme olla mukana poistamassa yhtä Suomalaista virhettä joka aikanaan on tehty tarpeeseen, mutta nyt tänä päivänä se on todettu virheeksi ja luontoarvoja merkittävästi heikentäväksi.

Suomessa on Energiaviraston mukaan 137 yli yhden megawatin vesivoimalaitosta, suurin osan näistä voimalaitoksista on tehty luonnon virtoihin ja näin on estetty mm. lohikalojen luontainen liikkuminen vesistöissä.

Esitän, että ennen kuin Olkiluoto 3 saa lopullisen käyttöönottoluvan on sen omistajatahojen sitouduttava luopumaan tai rahoittamaan vesivoimalaitosten poistamista, purkamista ja koskien ennallistamista, ¼ ydinvoimalan tuottaman tehon vastaavalla vesivoima teholla ja sama tulisi olla lupaehtona Hanhikivi 1:n ydinvoimalalle.

Mielestäni näihin ehtoihin sitoutumalla ydinvoimaloiden omistajatahot osoittaisivat edes jonkinlaista vastuuta luontoarvoista.

Tähän pieneen kannanottoon toivon keskustelua niin puolesta kuin vastaan, säätöenergia keskustelu voidaan etenkin näiden pienten alle 4 megawatin voimaloiden osalta unohtaa.

 

ONNEA SUOMI ja ME SUOMALAISET