Kyseinen nimi oli kiertueella jonka Eppu Normaali ja Popeda järjestivät yhdessä 27.11-6.12.1987 Samana vuonna perustettiin INMECO Oy Rakennuskonsultit, kaupparekisteriin yritys merkittiin heinäkuussa.

Kaikilla näillä kolmella on ollut suuri merkitys minulla tänään 20.12.2020 viettäessäni kaksikymmentävuotisen yrittäjäurani merkkipäivää, ostin INMECO Oy Rakennuskonsulttien koko osakekannan 20.12.2000 perjantaina iltapäivällä, jolloin allekirjoitettiin kauppakirja ja siirrettiin, lainaamani kauppasumma, Pekka Ihatsulle jolta yrityksen ostin.

20 vuotta on ihmiselämässä usein vain lyhyt aika, voisi sanoa, että nuorimies on poikuutensa menettämisen kynnyksellä tai miehuutensa alussa. Yrittäjän vuosiin mahtuu monenmoisia tapahtumia tuohon ajan jaksoon.

Rakas vaimo Miija kysyi yrityksen ostoa suunnitellessani, että mitä siinä voi mennä? kerroin että velkainen talo, hänen kommenttinsa oli, että anna mennä vaan ei meillä ennenkään ole mitään ollut (Kiitos sinulle). No on meillä, kaikki rakkaat lapset, joita on viisi ja joista nuorin ei ole elänytkään muunlaista aikaa kuin isän yrittäjyyttä, KIITOS kun olette jaksaneet kanssani tämän ajan, toivottavasti teille ei ole suurempia traumoja tältä ajalta jäänyt.

Minun kasvutarinassani on myös ollut iso merkitys teillä kaikilla, jotka olette olleet minun aikanani INMECO Oy Rakennuskonsulteilla töissä:

Vesa, Jussi, Osmo, Miija, Jyrki, Jarmo, Ulla, Heikki, Reino, Mirka, Tero, Jussi uudestaan, Juuso, Kari, Sami, Timi, Onni, Sari, Erkki, Jari, Sami, Milla, Sanna, Anna, Mia, Marjut, Mervi, Janne, Markku, Masa, Juha-Pekka, Antti, Jyrki, Eemeli, Reija, Jarkko ja EeroPekka, olette mahtavaa porukkaa KIITOS.

Viimeisen viiden vuoden aikana minua olette olleet myös Erkki ja Mikko tukemassa Hallituksen muodossa ja ystävinä.

Suuri merkitys on myös teillä kaikilla asiakkailla, jotka olette mukanani(mme) olleet, osan kanssa aikaa on vierähtänyt enemmän osan vähemmän, mutta kaikki olette minulle opettaneet jotain ja te olette se voimavara, jonka vuoksi tätä työtä tehdään.

Eihän se tietenkään aina ole ihan herkkuakaan ollut tämä yrittäminen, ihan joka aamu ei olisi halunnut nousta ylös, mutta laulun sanoin ”päivääkään en vaihtaisi pois”, joskus on ollut lähellä.

Viestiin (sosiaalisenmediaan, kun kuva on liian suuri tiedostona tänne nettisivuille) liitän kuvan, jonka voi ehkä sanoa kuvaavan sielunmaisemaani ja olen tästä otoksestani suhteellisen ylpeä. Kuvassa on tummia pilviä, auringon pilkahdus, ja minulle tärkeä maisema, jonne aina palataan muutamia kertoja vuodessa.

Tähän loppuun haluan vielä kertoa muutamia joulun aikaan liittyviä asioita.

Perinteiset Joulupullorahat olemme tänäkin vuonna lahjoittaneet apua tarvitseville ja tänä vuonna olemme ne osoittaneet Jyväskylän Pelastakaa Lapset Ry:lle nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ja koulun käynnin tukemiseen.

Kahvantaita ei pidetä 23.12.20, seuraavan kerran kuulia heilutellaan 30.12.20 klo 15:30.

 

Hyvää Joulun aikaa ja Joulua kaikille

T: Pasi K