Inmeco Oy Rakennuskonsultit on heinäkuussa 2019 toiminut 32 vuotta.

Yritys perustettiin 1987 Pekka Ihatsun ja Jorma Latvalan toimesta, toiminta alkoi Ylioppilaskylässä. Vuonna 1992 Pekka lunasti yhtiön koko osakekannan itselleen ja Jorma siirtyi muihin haasteisiin. Vuonna 2000 joulukuussa Pasi Korhonen, oltuaan ensin INMECOssa töissä vuoden verran, lunasti Pekalta koko yhtiön osakekannan ja Pekka siirtyi elakkeelle (jossa ei ihan täysipäiväisesti viihtynyt), tuolloin yrityksessä työskenteli koko aikaisesti kolme henkeä. Kyseisen yrityskaupan vuoksi vuonna 2001 INMECO:n y-tunnus vaihtui, mutta nimi säilyi ennallaan, Pasi on edelleen yrityksen omistajana.

Nyt vuonna 2019 työllistämme 11½ henkeä ja toimipisteemme ovat tällä hetkellä kahdella paikkakunnalla, syksyn mittaan toivottavasti avautuu jo kolmas paikkakunta ja työllistämme 13 henkeä.

Kolmenkymmenenkahden toimintavuoden aikana on liiketoiminnassamme tapahtunut muutoksia ja mm. arkkitehtisuunnittelu ja talotekniikka-asiantuntijuus on tullut osaksi toimintaamme. Olemme saaneet olla mukana sadoissa hankkeissa ja tästä haluan KIITTÄÄ KAIKKIA sekä NYKYISIÄ kuin myös ENTISIÄ asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, ilman teitä ei olisi INMECOa olemassa. Samalla haluan kiittää kaikkia teitä jotka olette INMECossa työskennelleet sen toimintahistorian aikana, syyskuussa kun saadaan koko henkilökunta lomilta otetaan pienet tupsluikkarit juhlavuoden kunniaksi. Toivottavasti saamme myös jatkossa olla mukana auttamassa teitä hankkeissanne ja takaamassa tilojenne  käyttäjille viihtyisät ja terveelliset olot.

Kannustustermein ISO KÄSI teille kaikille, jotka olette olleet mukana historiassamme ja halataan kun tavataan.

 

Kesäterveisin

Pasi Korhonen